1. 首页
  2. 英语
  3. 九年级英语
  4. 广告布告类阅读

ADear Mrs WebDear Mrs Web provide free personal advice and opinions for you. She receives and answer

一、题文


ADear Mrs Web

Dear Mrs Web provide free personal advice and opinions for you. She receives and answers worldwide email question. She will offer you some new suggestions on your problems, like study stress disinterested friend … Dear Mrs Web welcomes all questions and comments. You can receive the reply usually in 48 hours. Her email address is mrsweb@advice.com
B Help Line Volunteers
Every year thousands of old people are in need of our help. The Help Line provides a heartwarming, helpful, kind support and information service for the English-speaking aged people. We are in need of volunteers who are:
good listeners, warm-hearted and patient
excellent English speaker
can work 10 hours every day
Please call us at 0241-85902 or email us. helper@lineservice.com
C Save the Earth Club

Earth club is for any student in Green School. Earth Club's goal is to help keep the school, neighborhood, and city cleaner by encouraging recycling, highway clean up, and river, lake and school campus clean up. We hope to improve the environment and encourage others to do the same. We also meet to discuss some real solution to save the earth. Earth Club meets 2--4 times a month. Come and join us!
D The King Sweeper

My great, great grandfather invented the carpet sweeper 125 years ago. This King Sweeper is by far the best. I invite you to try it in your home. You'11 find it used daily in hospital, restaurants, offices and homes throughout the world. This is just the thing to keep your carpet soft, clean and fresh. Only for $29.99! We're so sure that you'11 be delighted with the result of using our product.
E Trendy Sunglasses

They can protect your eyes when driving, gardening or reading in the sun. It can make your life easier and happier, and make you look smarter! $ 10.99 each or 2 for $ 19.99!
根据材料内容选择最佳答案,并将其标号涂在答题卡相应位置。
小题1: If you are not getting on well with a friend of yours, you can email __ for help.
A.Save the Earth ClubB.Dear Mrs Web
C.Help Line VolunteersD.The King Sweeper
小题2:Which of the following has the least chance to get help from Help Line Volunteers?
A.An old American farmer.B.An old Chinese farmer.
C.An old English farmer.D.An old Canadian farmer.
小题3: Save the Earth Club is __ to help improve the environment.
A.a world clubB.a city club
C.a school clubD.a neighborhood club
小题4:If you buy two pairs of Trendy Sunglasses, you will save __
A.$ 10.99B. $1.99
C.$ 19.99D. $ 2.99
小题5:People who get help from Dear Mrs Web
A.have to pay for itB.have to help others
C.must be quite poorD.needn't pay for it

考点提示:广告布告类阅读

二、答案


小题1:B
小题2:B
小题3:C
小题4:B
小题5:D

试题解析:本文大意:亲爱的韦伯夫人:为你提供免费的个人建议和观点。为你提供如学习压力、不喜欢的朋友等问题的新建议,欢迎问题和评伦,邮箱是mrsweb@advice.com;求助热线志愿者:每年有成千上万的老人需要我们的帮助,求助热线为讲英语的老人提供支持和信息服务,志愿者需要讲流利的英语、能每天工作10小时;拯救地球俱乐部:面向格林学校的任何学生,目标是通过鼓励再利用、公路清洁、河、湖与校园清洁帮助学校、社区和城市清洁工;国王吸尘器:我的曾曾祖父125年前发明了地毯吸尘器,目前是最好的吸尘器,能使你家的地毯柔软、干净和清新,只卖29.99美元;特蓝迪太阳镜,为你在太阳下开车、整理花园和阅读时保持你的眼睛,能使你的生活更轻松、开心,每个10.99美元,两个19.99美元。
小题1:细节理解题。根据Dear Mrs Web provide free personal advice and opinions for you.“亲爱的韦伯夫人”为你提供免费的个人建议和观点,可知选B
小题2:细节理解题。根据information service for the English-speaking aged people为讲英语的老年人提供信息服务,可知选B
小题3:细节理解题。根据 Earth club is for any student in Green School. 地球俱乐部面向格林学校的任何学生,可知选C
小题4:细节理解题。根据$ 10.99 each or 2 for $ 19.99!每个10.99美元,两个19.99美元,可知选B
小题5:细节理解题。根据Dear Mrs Web provide free personal advice and opinions for you“亲爱的韦伯夫人”为你提供免费的个人建议和观点,可知选D

三、考点梳理

知名教师分析,《ADear Mrs WebDear Mrs Web provide free personal advice and opinions for you. She receives and answer》这道题主要考你对 广告布告类阅读 等知识点的理解。

关于这些知识点的“解析掌握知识”如下:

知识点名称:广告布告类阅读

考点名称:广告布告类阅读
  • 这类阅读的文本主要选取的是广告、布告类的文本类型,贴近生活和实事,时尚元素较多。因此他相对来说距离学生生活较近,对学生的时事敏感度要求也比较高。
  • 广告布告类阅读注意事项:
    1. 品味广告的标题,联系平时所积累的知识,为了解材料大意作铺垫。
    2. 要特别留意广告中包含的数字、联系人、地址等。
    3. 要注意文中以黑体、大写、下划线等方式加以提示的文字,因为这很有可能是材料的核心或至少是一部分内容的概括。

本文来自投稿,不代表本站立场,如若转载,请注明出处:https://www.planabc.net/yingyu/352823.html